Darf versvleesvoedingen & Darf Volvoeding brokken.

Darf is een natuurlijke voeding voor de hond. Deze voeding komt heel dicht bij wat een in het wild levende wolf/hond eet. Namelijk  prooi dieren.
Omdat een in het wild levend dier niet altijd hetzelfde dier vangt, is DARF  gemaakt van verschillende soorten vlees zoals  kip, rund- geit- en lamsvlees. De ingrediĆ«nten zijn van goede kwaliteit en voornamelijk afkomstig uit Nederland. Het is gekeurd vlees voor menselijke consumptie en u hoeft zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld BSE, hiervoor staat het biologische aspect van de voeding al garant. Doordat in biologische productie geen beendermeel aan het dier gevoerd mag worden zit het dus ook niet in het vers vlees voor de hond. Ook bevat het dus geen anti-oxidantenzoals BHA, BHT, Ethoxyquineetc, daar ook dit ruim omschreven staat in de reglementen voor het Eko keurmerk.
DARF bestaat dus niet alleen uit spiervlees, maar bevat ook organen, waaronder lams longen, runderhart, lams en runder nieren en lams of runder lever
Verder bevat DARF zeer fijn gemalen kippenbotten als natuurlijke bron van calcium is. Er word dus geen beendermeel, krijt enz. toegevoegd. Alle DARF voedingen  zijn geschikt voor dieren met granen allergie. DARF wordt in bevroren blokken van ca. 250 g geleverd en verpakt in dozen van 5 Kg. De houdbaarheid in een *** vriezer bij -18 graden staat per etiket vermeld. In de koelkast is er een uiterst houdbaarheid van 2 dagen bij 4 graden Celsius.

Later is er ook vraag ontstaan naar natuurlijke (biologische) voedingen voor katten. Ton heeft daarom ook een voedingslijn voor katten opgesteld onder dezelfde voorwaarden als die voor de honden. Biologisch, eerlijk en geen concessies aan kwaliteit en smaak. Hier zijn de bevroren blokjes een stuk kleiner, circa 100 gram per blok, en worden geleverd in dozen van 1,5 Kg. Eveneens heeft Darf onder de merknaam Alroda worstjes voor katten geproduceerd in diverse smaken. Per worstje is de verpakking  250 gram en gaan per doosje van 10 stuks.

Nieuw van Darf zijn de Volvoeding brokken. Deze zijn zowel te verkrijgen in Rund als in Lam. De verkrijkbare verpakken zijn: bussen van 900 gram en 2500 gram. Een grote zak volvoeding Rund is 20 Kg. en een zak volvoeding Lam is 15 Kg. Kijk voor de prijzen in de prijslijst. Eveneens hebben wij nu Meat4Dogs in ons assortiment opgenomen als alternatief voor de 1000gr. worsten van Carnibest. In de prijslijst voor Honden treft u de smaken en de prijzen aan.

Copyright: Maud Gerrits. Ra-Mi Natuurlijke Diervoeding.
Adres: Goorseweg 17, 7468 SH Enter

Telefoon: 06 48786141

Email: info@ra-mi.nl