Glucobest

Informatie over Glucobest.

Glucobest is een voedingssupplement voor honden, katten en paarden met artrose en aanverwante problemen.
Verder is het preventief te gebruiken om problemen te voorkomen m.b.t. het bewegingsapparaat.
Vooral wat grotere honden zijn gevoeliger voor gewrichtsproblemen en honden met aanleg voor bijvoorbeeld heup- en/of elleboogdysplasie zijn gebaad met dagelijks een beetje Glucobest.
Voor de wat ouder wordende hond en kat, die moeite krijgen met opstaan en lopen, kan een beetje Glucobest een goede ondersteuning zijn.

Voor honden die regelmatig een sport doen zoals: africhting, sledehondenrennen, behendigheid enz., kan het goed zijn om preventief Glucobest te gebruiken. Dit omdat hun spieren, gewrichten en pezen meer belast worden tijdens het sporten dan normaal.

Waaruit bestaat Glucobest?

Glucobest is een samenstelling van stoffen die optimaal door het dier worden opgenomen en daarmee zorgen voor smering en onderhoud van gewrichten, pezen en aanhechtingen.

Glucosamine-sulfaat 1300 mg.
Glucosamine-sulfaat zorgt voor smering van gewrichten en is een bouwstof van het gewrichtskraakbeen. Glucosamine-sulfaat werkt erg goed met chondroitine-sulfaat samen.

Chondroitine-sulfaat. 500mg.
Chondroitine-sulfaat is ook een nuttige bouwstof voor het gewrichtskraakbeen. Het zuigt een waterachtige substantie naar de gewrichten. Dit is weer belangrijk om met goede voedingstoffen het gewrichtskraakbeen te voeden.
Deze vloeistof werkt dempend op de gewrichten.

MSM. 500mg.
MSM is een organische zwavel. Dit werkt als ontstekingsremmer en heeft een pijnstillend effect op gewrichten en spieren.

Vitamine C. 500mg.
Vitamine C is bevorderlijk voor de aanmaak van collageen, benodigd voor de ontwikkeling van skelet en spieren en zorgt voor een goede weerstand.

Magnesium. 80 mg.
Magnesium is een mineraal voor spier- en zenuwstelsel en het skelet. Het werkt ook goed op de water- en energiehuishouding en de stofwisseling .Magnesium zorgt ook voor signaaloverdracht naar spieren. Het maakt ook ontspanning van spieren mogelijk.

Mangaan. 4 mg.
Mangaan is van nut om natuurlijke afbraak van kraakbeen tegen te gaan. Verder bevordert het de werking van glucosamine en chondroitine-sulfaat.

Deze bovenstaande ingrediënten zijn van farmaceutische kwaliteit en goedgekeurd voor menselijk gebruik.

Gebruiksaanwijzing:
Glucobest
niet droog geven aan uw dier maar mengen door het eten, of aanbieden vermengt met wat water of melk/yoghurt.

Als u het begint te geven, bouw dan de hoeveelheid op tot de gewenste hoeveelheid die uw hond of kat nodig heeft. Neem daar ongeveer een week de tijd voor. Omdat het een geconcentreerd voedingsupplement is, heeft uw dier er relatief weinig van nodig per dag.

15 kg 1/4 maatschepje per dag.
30 kg 1/2 maatschepje per dag.
45 kg 3/4 maatschepje per dag.
60 kg 1 maatschepje per dag.
80 kg  1 ½ (anderhalf) maatschepje per dag.

In één pot Glucobest zit 250 gram poeder. Als u van 30 kg gewicht uitgaat, doet u ongeveer 3 maanden met 1 pot. Op aanvraag is er ook 125 gram verkrijgbaar. Glucobest is er ook in tablet vorm per pot van 100 tabletten

250 gram Glucobest € 38,55.
100 stuks tabletten Glucobest € 38,55.


Adres: Goorseweg 17, 7468 SH Enter

Telefoon: 06 48786141

Email: info@ra-mi.nl