Carnibest

Bunschoten Diervoeders B.V. in Ermelo produceert al sinds het jaar 2000,  Carnibest versvleesvoedingen voor zowel honden, katten en fretten. Zij leveren deze voedingen in de vorm van diepgevroren worsten van 1000 gram en 500 gram.

Iedere smaak heeft zijn eigen kleurcodering wat het herkennen van de verschillende voedingen makkelijker maakt en is handig als u een bestelling plaatst. Alle voedingen zijn vrij van gluten, bevatten geen geur- kleur- & smaakstoffen of houdbaarheidsmiddelen. Er worden geen synthetische toevoegingen gebruikt en er wordt geen varkensvlees toegevoegd. Ook wordt er geen desstructiemateriaal toegevoegd. Het produceren van de versvleesvoedingen valt onder de HNCCP norm. Bunschoten Diervoeders is aangesloten bij de VWA en heeft tevens contacten met DRS. T. Koning en DRS.Ing. W.C. de Leeuw met betrekking tot hun voedingen en voedingssupplementen.

Onder de verschillende subtitels treft u o.a. informatie aan m.b.t. de verschillende diervoedingen, de kosten hiervan, diepgevroren snacks en gedroogde snacks alsmede een zeer belangrijk voedingssupplement Glucobest voor honden en katten die last hebben van hun gewrichten en spieren.

Adres: Goorseweg 17, 7468 SH Enter

Telefoon: 06 48786141

Email: info@ra-mi.nl